Wednesday, September 28, 2011

KEK KEK DAN KEK LAGI



Assalamualaikum ni adalah sambungan cita dari BLACK FOREST .Ni antara 4 jenis kek yg aku belajar ari tu iaiti TIRAMISU yg menggunakan roti jari, OPERA kek yg memang pikiaq 2 @ 3 @ 4 kali kalau nak buat tapi kalau ada yg ode apa salahnya ya tapi kek ni kecil sikit daripada yg lain iaitu 7 inci saja dan yg las sekali CAROT WALNUT DENGAN DAUBLE KRIM CHEESE.Nak tau kenapa aku kata double pasai luar dan dalam kek ada cheeeeesssssss Ha tu dia sapa nak rasa kek ni boleh ode kalau tak nak besar boleh ode kecik tapiiii untuk OPERA meeemang tak ada kek kecik memang besaq tu ja kek dia . Ok sapa yg nak boleh ode sekarang CT 0174607158

2 comments:

  1. wah....makin meletop kek2 kak siti.

    ReplyDelete
  2. tima kasih awin pun sama makin laju biz

    ReplyDelete