Monday, December 15, 2014

2 tier kek kawin

kek sponge + butterkrim tema oren kelabu.tq sudi oder ada yn berminat boleh hubungi saya di 0124492361

kek hantaran edible


Kek hantaran edible emage +butterkrim +edible emage

kek hantaran


Tq niza .sponge cake +butterkrim +edible emage

ROTI.....

Assalamualaikum hari  ni rajin sikit nak jengah sini .ni ada ode roti pizza rm1 .ada lagi gambar roti ni tapi x leh nak masuk lak antaranya roti sarang lebah ,chiken flos, roti tuna.Ada yg berminat nak ode boleh hubungi saya di 0124492361

Friday, October 17, 2014

Tuesday, September 16, 2014

Monday, September 1, 2014

CUTI YANG PANJANG

Assalamualaikum semua .lama  tak mai rumah lama ni .oder pun tak banyak yg boleh ambil.ni baru lah nak stat ambik ode.Bunga gumpaste pun lama dah tak buat mujuq jadi gak walau pun rasa2 cam 3 tahun dah la tak buat bunga gumaste ni betul ka. ni ode dari kg selamat nama tak ingat la cc fonden.TQ to kastemer hope you like.

KEK FROZEN

TQ AYU SUDI ODER NGAN AKAK

Saturday, June 14, 2014

Sunday, June 8, 2014

cc hello kitty

pertama kali buat cc katun ni hope suka . tq ita

cc fonden

assalamualaikum antara oder minggu ni cc fonden tq ita

Sunday, June 1, 2014

PENGUMUMAN

ASSALAMUALAIKUM KAWAN2 .DISINI SAYA NAK BAGI TAU SIKIT YA.TALIPON SAYA HILANG JADI SESIAPA YNG NAK ODER ATAU BERTANYA PASAI KEK .DONAT ATAU APA SAJA BOLEH CAL SAYA DI NO 045733597 @0174695470.HARAP MAKLUM MOOD SEDIH NI

DONAT COKLAT



INI ADALAH TEMPAHAN DONAT COKLAT DARI SEKOLAH PENGKALAN JAYA UNTUK DI BERIKAN PADA KELAS 6 USM SEMPENA TUESYEN BAHASA INGGERIS DI MUSIM CUTI SEKOLAH .TQ PADA YANG ODE

Monday, May 26, 2014

BERGER MALAYSIA @ BERGER IKAN BILIS YANG MABELES

 Assalamualaikum semua lama tak bersiran ni pun curi2 masa jerr. sekarang ni tengah sibuk mendonat dan memberger . Ada lah sikit sikit untik jualan kalau ada yg berminat nak cuba boleh la cuba ode..untuk yang nak buat kenduri boleh di buat saiz kecil sikit dari biasa yang berharga rm 1.00 untuk 3 biji  atau senang cakap 3 biji singgit ja la .ha kan senang cakap cam tu kan . tapi ode mestilah 100 biji ke atasberminat boleh wasap @ call  saya di 0124492361

WEDDING CAKE



ODER BERTEMAKAN HIJAU PUTIH TQ RAIS

FONDEN KEK



Tempahan dari lin custemer tetap tq

Wednesday, May 7, 2014

JAMU SUSUK DARA MASKER VAGINA MANTOOOP


Assalamualaikum  semua .jangan terkejut pulak bila tengok ada jamu di siti cupcake ni .sebenarnya dah lama dok jual jamu tapi main main ja .Tapi bila ada testimoni yang memberangsangkan rasanya tak salah kalau saya hebah kan di sini ya.JAMU SUSUK DARA ni hanyalah nama saja bukannya ada susuk dalam jamu ni .nanti ada yang terfikir lagu tu pulak .Untuk produk yang pertama saya perkenal kan MASKER VAGINA.masker ni bukan sebarang masker ya .ianya dapat merapat dan menghilang kan keputihan dan lendir yg berlebihan di bahagian vagina .kalau guna pagi malam kita dah boleh rasa dah perbezaannya. dan yang penting MV ni ada kegunaan lain lagi iaitu untuk pesakit kencing manis yg mengalami luka yang susah nak sembuh boleh gunaMV ni dengan cara tabur kan saja diatas permukaan luka dan hasilnya dapat dilihat dengan jelas pada keesokanya pagi  Bagi yang berminat boleh @ nak tanya apa apa berkenaan MV ni boleh call saya di 0124492361 @045733597.Harga bagi MV ni hanyalah RM25 sahaja

Tuesday, April 29, 2014

2 WEDDING CAKE





Assalamualaikum dan selamay pagi .ode dari anak saudara yang melangsungkan perkahwinan mereka pada 27 april menggu lepas.sponge cake + butterkrim tapi kali ni tak pakai tiang macam biasa nak lain sikit jadi dari tiang tukar ke cawan berkaki.Nampak cantik lak bila guna cawan ni.bagi yang teringin tu tapi bajet tak berapa ada tidak mengapa kerana harga mengikut kemampuan dan boleh di runding berminat boleh wasap @ cal di 0124492361

Monday, April 28, 2014

FRUIT CAKE LAGI

SPONGE CAKE+ FRESHKRIM+LAYER TENGAH DENGAN BUAH JUGAK SAMA DENGAN YANG DI ATAS.SAIZ 10 INCI RM 80,HARGA KEK BERGANTUNG PADA BUAH

FRUIT CAKE


KEK YG KAYA NGAN BUAH BUAHAN.SPONGE CAKE +FRESHFKRIM+LAYER DI TENGAH PUN DENGAN BUAH SAMA MACAM NGAN ATAS,HARGA KEK NI BERGANTUNG PADA HARGA BUAH .MAHAL BUAH MAHAL LA KEK. YANG NI SAIZ 8INCI RM55

KEK BIRTHDAY

ODE DARI SEKOLAH O.K.U.